2011. március 20., vasárnap

Üdvözlet!

Kedves Tollforgató Lapcsoport Tagok!

Szeretettel köszöntelek benneteket újonnan létrehozott, közös blogunkon!

Kívánságotokra létre hoztam, és felügyelni fogom ezen oldalakat is! 

Remélem, hogy mindenki megkapta, megkapja a mailcímére érkezett meghívót, amelynek birtokában hamarosan regisztrálni tud a blog alkotóinak, létrehozóinak közösségéhez!

A blog működésének egyetlen feltételeként a tisztességes munkát szabom.

Azok, akik vállalják a közreműködést, meg kell, hogy feleljenek a szerzői jogi előírásoknak.

Ez csupán annyit jelent, hogy idézés, átvétel esetén meg kell jelölniük a forrást, mind nyomtatás, mind internetes megjelenés esetén.

A blogbejegyzések címe hivatkozásként is használható,  amely átvisz a megjelölt oldalra, és a blogbejegyzések is tartalmazhatnak linkeket, képeket, más oldalakra vonatkozóan, hiszen a blog lehetővé teszi a linkek alkalmazását itt is.

A megjegyzések a tollforgato.lapcsoport@gmail.com mailcímre érkeznek, és onnan lesznek moderálva, engedélyezve vannak, de csak a Open ID-vel vagy regisztrációs fiókkal.

Hamarosan felrakok chat-et is az oldalra, és kibővül minden.

Az oldalak váltásával írhattok bejegyzéseket, a megfelelő helyre. Aki regisztrált, már írhat is a blogba!

Sikeres munkát, együttműködést, sok türelmet és szeretet kívánok!

Az alkotásokat a fő oldalakra, és a csatlakozókat a tollforgato.lap@gmail.com valamint a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címen várom továbbra is! 


Kékrózsa Bíborvirág Főszerkesztő


6 megjegyzés:

 1. Kedves Éva!

  Köszönöm a meghívást, tisztelettel elfogadtam.
  Sok sikert, és örömet kívánok az alkotótársaknak is a tollforgatás iránt érzett szerelemben.
  Szeretettel: Paszternák Éva

  VálaszTörlés
 2. Kedves Varga Éva,
  javaslom a blogot úgy alakítani, fejleszteni, hogy ha valaki ír egy verset például és ellátja az Irodalom és Nyelvészet címkével, akkor ezt követően bárki megjelöli egy műnek a címkéjét, jelenjenek meg az Irodalom és Nyelvészet menüpontba írt írások.

  Íy működik a Polus Online is például.

  A mostani rendszerükben nem derül ki számomra, hogyan lehet írást feltenni mondjuk az Irodalom és Nyelvészet menüpontba/oldalra.

  Üdvözlettel: Urbán-Szabó Béla

  VálaszTörlés
 3. Kedves Famulus! Minden blog úgy működik, ugyanaz a szolgáltató.. Sajnos a rendszere úgy tűnik, elromlott. Amint látod, ott vannak az oldalak létrehozva.. Miért nem oda rakod a bejegyzésedet?

  VálaszTörlés
 4. A címkézést pedig te is megteheted, ugyanúgy.. Hozd létre a címkét. Én címkéztem fel a ti bejegyzéseiteket. Bíborvirág

  VálaszTörlés
 5. Kedves Éva,
  valami még mindig nem stimmel.
  Azt még mindig nem tudom, hogy például az Irodalom és Nyelvészet oldalra hogyan lehet feltenni írást. Ha megnézed és rákattintasz bármelyik oldal pontra, még egyiken sincs fönt írás.
  A cimkézés rendben.

  VálaszTörlés